Turna je živa, ali ne želi Zejnep

Izvor: B92, 24.Nov.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turna je živa, ali ne želi Zejnep

"Majka" svakoga dana u 20:00 na TV PRVA. Pročitajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi.

Zejnep shvata da su je preverili u vezi Turne, iako još uvek ne zna čije je to maslo.

Turna je još uvek ljuta na Zejnep i ne želi da je vidi, ali Zejnep je pronalazi u siromašnoj četvrti. Pada pred njom i počinje da ljubi devojčicu koja ne želi da joj se preda. Čim Zejnep okrene leđa, Turna beži.

Gonul poziva Džahide i saopštava joj da je Zejnep otkrila da je Turna živa. Užasnuta ovim saznanjem Džahide doživljava srčani udar. Naravno, Gonul će opet biti kriva.

Sve epizode "Majke" pogledajte OVDE!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nisam Turna, ja sam Melek"

Izvor: B92, 25.Nov.2017, 10:14

"Majka" svakoga dana u 20:00 na TV PRVA. Pročitajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi...Kada se uverila da je sa Džahide sve u redu, da će preživeti srčani udar, Zejnep kreće u potragu za Turnom. Uleće u kuću kod Šule koja joj neće prostrti tepih dobrodošlice. Umesto toga reći će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.