Tuga u domu poznatog glumca: Preminula ćerka Bila Kozbija

Izvor: BKTV News, 27.Feb.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga u domu poznatog glumca: Preminula ćerka Bila Kozbija

Ensa Kozbi (44), ćerka glumca Bila Kozbija, preminula je nakon problema s bubrezima, saopštio je portparol čuvenog glumca.

"Porodica Kozbi zahvaljuje se svima na molitvama za voljenu i lepu Ensu, koja je preminula nakon problema s bubrezima", navodi se u saopštenju porodice Kozbi, a prenosi CNN.

FOTO: Pritnscreen Youtube

Ensa Kozbi, koja je imala ulogu u seriji "Kozbi šou", davala je snažnu podršku ocu nakon optužbi za seksualno uznemiravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i napad.

IN MEMORIAM: Preminula čuvena glumica! (FOTO)

U maju prošle godine Ensa i njena sestra Erni objavile su audio snimak u znak podrške ocu.

"Verujem da je rasizma izgrao veliku ulogu u svim aspektima ovog skandala", napisala je tada Ensa.

"Mog oca su mediji razapeli, moja porodica, moja mlađa ćerka, moja mlada nećaka i nećak morali su nemoćno da gledaju dvostruke standarde pretvaranje da mediji štite nečija prava, ali ignorišu prava drugih i izlažu nedužnu decu da gledaju užasne optužbe..."

I pored slave svoga oca, Ensa je vodila miran život, daleko od očiju javnosti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.