Tuča dve žene u gradskom prevozu, sevale pesnice: Izvadiću nož, izlazi napolje VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 12:06

Tuča dve žene u gradskom prevozu, sevale pesnice: "Izvadiću nož, izlazi napolje" VIDEO

Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan snimak brutalnog okršaja, koji se odigrao u gradskom prevozu na liniji 27 u Beogradu.

Naime, glavni akteri ove "sage" su ni manje ni više nego dve žene, koje su prvenstveno započele žestoku prepirku, nakon čega je usledilo šamaranje i pesničenje.

Izvadiću nož, imam nož, izlazi napolje - viknula je na sav glas mlađa žena, što je zabrinulo sve.

Iako razlog nije tačno poznat, čini se da se starija žena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronašla uvređenom od strane mlađe koja je uvredila njenu decu.

U jednom momentu, starija žena uspela je da izbaci mlađu iz autobusa koji je se vreme stajao na ulici, jer vozač želeo da nastavi da vožnju dok se incident ne okonča, nakon čega su nastavile guranje, da bi u jednom momentu mlađa žena pala nasred ulice.

Vozač je potom zatvorio vrata autobusa, a mlađa žena je udarala rukama u staklo, drala se i vrištala da je puste ponovo unutra.

Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika socijalnih platformi nisu prestajali da izražavaju svoje zgražavanje ovom nemilom situacijom, a mnogi su besni i zbog činjeice da su ljudi sve vreme snimali i da niko nije reagovao i razdvojio žene.

Video možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.