Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan i ambasador Švedske o saradnji u oblasti zaštite životne sredine

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i ambasador Švedske u Srbiji Jan Lundin ukazali su danas na značaj kontinuirane saradnje dve zemlje u oblasti zaštite životne sredine i izrazili spremnost da se ta saradnja uspešno nastavi, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine.

Ministar Trivan zahvalio je na podršci i pomoći koju Švedska ukazuje Srbiji u realizaciji značajnih projekata na unapređenju zaštite životne sredine, ukazavši da ona predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ujedno i značajan podsticaj procesu otvaranja Poglavlja 27 životna sredina – klimatske promene, i postizanju evropskih ekoloških standarda u našoj zemlji.

"Saradnja sa Švedskom u oblasti zaštite životne sredine je odlična, ali to ne znači da ona ne može biti bolja", kazao je Trivan.

Ambasador Lundin je kazao da je Švedska naročito posvećena pitanjima zaštite životne sredine zbog čega će i u narednom periodu nastaviti da podržava Srbiju na njenom putu ka uspostavljanju evropskih i svetskih ekoloških standarda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.