Trinaestogodišnjakinja svojim nastupom zasenila i gotovo rasplakala kraljicu Kamilu VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 08:24

Trinaestogodišnjakinja svojim nastupom zasenila i gotovo rasplakala kraljicu Kamilu VIDEO

Juče je u Vindzoru održan koncert nakon krunisanja, a nastup jednog muzičara doveo je kraljicu Kamilu do suza.

Slepa pijanistkinja Lusi Ilingvort (13) pobedila je na Channel 4 u emisiji "The Piano" u martu i dobila je željeno mesto da nastupi na koncertu. Lusi je za kraljevsku porodicu izvela Bahov Preludij u C-duru, a njen impresivni talenat je očigledno dirnuo mnoge u publici - uključujući i Kamilu, koja je skoro bila dovedena do suza.

Kralj i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraljica su pažljivo posmatrali njen nastup i aplaudirali 13-godišnjakinji kada je završila svoj savršeni nastup. I nisu bili jedini koji su bili dirnuti Lusinim veštinama, jer su oni koji su gledali koncert kod kuće hrlili na Tviter da podele svoja razmišljanja, slažući se da je ona "zvezda“ i da je "ukrala šou“.

"Ne mogu preći preko Lusinog talenta. Omiljeni deo koncerta do sada.", "Ovaj komad mi je veoma dirljiv. Bravo Lusi", "O Lusi, neverovatna si", samo su neki od komentara od gledalaca o njenom nastupu.

Lusi, koja je slepa i neurodivergentna, oduševila je Britaniju na klaviru kada je izvela Šopenovo nokturno u b-molu na železničkoj stanici u Lidsu, a zatim je pobedila u velikom finalu emisije u Londonu. Tinejdžer je deo Amber Trusta, dobrotvorne organizacije koju kraljica Kamila štiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.