Tri para pred otkazom sa gradilišta Kuće snova

Izvor: B92, 29.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri para pred otkazom sa gradilišta "Kuće snova"

Posle ovonedeljnog glasanja majstora TV serijala „Kuća snova", pred otkazom su tri para. Na tapetu su Mirjana Boban i Dušan Glumca, zatim Velimir Drobnjak i Milica Stojanović, te par pod rednim brojem devet - Dragana Spasojević i Nikola Nikolić.

Autor: M. R., Blic


Jedan od njih će u subotu uveče morati da se zauvek rastane od doma u Beogradu, u srcu Rakovice, koji su proteklih sedam nedelja neumorno zajednički gradili. Interesantno je i to da su ovonedeljni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šefovi Zoran i Divna Mustecić iz Bora, koji su dobili najviše pozitivnih poena od takmičara, uspeli da ostvare nešto što do sada niko od šefova nije. Nadoknadili su zaostatak od prošle nedelje, a njihovim radom je zadovoljan i nadzornik gradnje Siniša Đošan, koji očekuje da će plan za ovu nedelju biti i premašen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.