Tri kilograma vas dele od raskida?

Izvor: B92, 23.Dec.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri kilograma vas dele od raskida?

Pre nego što navalite na đakonije koje obično krase praznične trpeze, imajte u vidu da samo tri kilograma viška mogu da dovedu do raskida, pokazuju nedavna istraživanja.

Partneri koji se ugoje samo 3,5 kilograma tokom praznika, mogli bi postati solo i pre nego što se naredna godina zahukta.

U istraživanju koje je sprovela kompanija „Slim Vejt Peč" za proizvodnju flastera za mršavljenje gotovo 42 odsto muškaraca potvrdilo je da svoju devojku smatraju manje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << privlačnom kada se ugoji tri kilograma. Čak pet procenata je priznalo da bi to bio dovoljan razlog da okončaju vezu.

Žene su u istraživanju pokazale znatno veću toleranciju prema prazničnom debljanju. Samo sedam procenata je priznalo da bi partnera doživljavale kao manje atraktivnog ako se udeblja koji kilogram.

Prema istraživanju u kom je učestvovalo 948 ljudi, gojenje je "najdeblji” razlog da partnera doživite kao manje privlačnog. Maljavost (34 procenta), loša koža (18 odsto) i loš zadah (11 procenata) su takođe razlozi za slabljenje veze među ljubavnicima.

Dr Tim Turlings iz pomenute kompanije "Slim Vejt Peč” smatra da će mnogima ovakvi rezultati teško pasti.

"Ljudi treba da se trude da budu što bliži broju kilograma koji je normalan za njihovu telesnu konstituciju. Mnogi pokušavaju da smršaju pomoću brzih dijeta, gubeći određen broj kilograma za vrlo kratko vreme i završe u mnogo gorem stanju”, upozorava dr Turlings i dodaje da ako je vaš partner toliko plitak da je u stanju da vas ostavi zbog tri kilograma viška, možda nije trebalo s njim ni da počinjete vezu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tri kile viška dovoljne za raskid

Izvor: Radio 021, 23.Dec.2010

Pre nego što navalite na đakonije koje obično krase praznične trpeze, imajte u vidu da samo tri kilograma viška mogu da dovedu do raskida, pokazuju nedavna istraživanja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.