Tri godine od smrti Naje Rivere: Sin joj još svako veče poželi laku noć

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 08:15

Tri godine od smrti Naje Rivere: "Sin joj još svako veče poželi laku noć"

Sin tragično nastradale glumice Naje Rivere, ni posle tri godine od njene smrti ne prestaje da svoju mamu pominje svakodnevno.

Osmogodišnji Džouzi sada živi sa svojim ocem Rajanom, a kako tvrdi izvor, ne dozvoljavaju da uspomena na Naju izbledi.

"Okruženi su porodicom, uključujući Najinu sestru i Rajanove roditelje. Svima je prioritet da Džouzi ima srećan život. Trebalo im je vreme da se vrate u normalne tokove nakon njene smrti. Ali sada rade sjajan posao", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže izvor i dodaje:

"Rajan je zaista najbolji otac. Džoi je divan dečak. Veoma je pametan, takođe. Njihov dom je ispunjen Najinim slikama. Pričaju o njoj svakodnevno, Džouzi joj poželi "laku noć" pred spavanje. Drže živom uspomenu na nju".

Podsetimo, glumica Naja Rivera, najpoznatija po ulozi u seriji "Glee", tragično je izgubila život pre tačno tri godine, kada se utopila u jezeru. Tog kobnog dana, na sreću je uspela da spasi svog sina, ali ne i sebe...

Tačan uzrok nesreće nikada nije rasvetljen, ali mediji su pisali da su se glumica i njen sin vozili brodićem jezerom.

Pet dana nakon nestanka, njeno telo je pronađeno na dubini od preko 25 metara i izvučeno iz vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.