Trgovac iz Priboja postao senzacija: Veš tange 5 dinara – još malo pa nestalo! VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 14:14

Trgovac iz Priboja postao senzacija: "Veš tange 5 dinara – još malo pa nestalo!" VIDEO

Dok danas u prodavnicama za pet dinara gotovo da nema ni žvaka da se kupi, jedan gospodin iz Priboja, koji prodaje na vašarima ženski donji veš, nudi upravo za tu cenu.

Snimak sa Petrovdanskog vašara u Negotinu za samo nekoliko dana postao je prava internet senzacija. I to zbog tanga gaćica.

Naime, jedan gospodin za samo pet dinara nudi ovu vrstu ženskog donjeg rublja. U kutiji na dnu tezge stoji napis “Veš tange 5 dinara”, a kako kaže ovaj Pribojac, njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roba dovoljno jako ide da ova minimalna cena može da se lako podnese.

"Mi dolazimo iz Priboja, ovde je mnogo fin narod, mi smo došli u Negotin. Ima kod nas sve, mi smo toliko jaki da možemo to da podnesemo. Evo, preberite, ima koliko hoćete", rekao je ovaj gospodin.

Snimak je osvanuo na Instagramu na stranici “Priboj Online” i u rekordnom roku postao je viralan.

“Tange pokretači Pribojskog turizma…”, stoji u opisu video-snimka, a duhoviti komentari samo su se nizali:

“Nošene, ali kao nove”, “Srpska posla”, “Pesma ‘Daj malo tange, sada ima potpuno drugačije značenje…”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.