Trenutak o kom govori ceo svet: Vilijam i Hari ponovo pričaju VIDEO

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 17:52

Trenutak o kom govori ceo svet: Vilijam i Hari ponovo pričaju VIDEO

Prinčevi Vilijam i Hari viđeni su kako razgovaraju dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa nakon sahrane svog dede, princa Filipa.

Vojvoda od Saseksa i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža viđeni su kako zajedno razgovaraju nakon što su napustili sahranu.

Ostali članovi kraljevske porodice udaljili su se od kapele u malim grupama, ćaskajući dok su šetali suncem obasjanim imanjem.

Kraljica donela neočekivanu odluku za Harija i Vilijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kraljica je predvodila kraljevsku porodicu iz kapele, a sledili su je princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola.

Ona je kratko razgovarala sa vindzorskim đakonom ispred kapele pre nego što je ušla u kola.

Nakon odvojenog ulaska u službu, vojvoda od Saseksa i vojvoda od Kembridža sedeli su jedan nasuprot drugog u kapeli Svetog Đorđa, dok su se braća opraštala od svog dede.

Kraljica objavila omiljenu fotografiju s pokojnim suprugom FOTO

Braća koja su navodno imala težak odnos poslednjih godina, suočili su se jedni s drugima u krugu samo 30 članova porodice na sahrani vojvode od Edinburga.

Dok se Vilijam zajedno sa suprugom vojvotkinjom od Kembridža, Hari je sedeo sam, jer njegova supruga Megan Markl nije mogla da putuje jer je u poodmakloj trudnoći. Ipak, ona se porukom i vencem oprostila od princa Filipa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠTA JE HARI REKAO VILIJAMU POSLE SAHRANE? Britanski eksperti čitali sa usana razgovor braće, evo šta su saznali FOTO

Izvor: Kurir, 18.Apr.2021, 11:15

Prinčevi Hari i Vilijam ponovo su se sreli na sahrani svog dede, princa Filipa i posle emotivne službe u Kapeli Svetog Đorđa primećeni su kako zajedno odlaze i razgovaraju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.