Traži novac preko interneta za verenički prsten od 15.000 dolara

Izvor: B92, 07.Apr.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži novac preko interneta za verenički prsten od 15.000 dolara

Tridesetogodišnji muškarac iz Atlante nedavno je pokrenuo kampanju na "GoFundMe“ stranici kako bi sakupio 15.000 dolara sa ciljem da svojoj devojci kupi verenički prsten, piše Mešebl.

Oliver kaže da je time želeo da dokaže ljubav prema svojoj devojci, nakon što mu je kupila 30 poklona za njegov trideseti rođendan.

Zašto ovaj mladić ne koristi svoj novac?

Oliver kaže da je ovakav način sakupljanja novca šansa da "svi koji nas vole, to i pokažu“. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tako on može da kupi prsten koji bi se svima svideo.

Oliveru su upućene kritike da "ide lakšim putem“ i da je ova vrsta sakupljanja donacija "malo neprikladna“, naročito jer pristojan prsten može da se nađe i za manje od 15.000 dolara. Macon Telegraf je saopštio da prosečan prsten košta 6.163 dolara – upola manje od onoga što Oliver traži.

S druge strane, Oliver tvrdi da “timski rad pokreće snove”, ali većina ljudi nije ubeđena u to. Iako je njegova stranica podeljena 12.000 puta, od 28. marta sakupljeno je manje od 600 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.