Transrodna influenserka ponovo šokirala: Ići ću napred VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 21:51

Transrodna influenserka ponovo šokirala: "Ići ću napred" VIDEO

Ako ste poslednjih dana ulazili na Instagram, TikTok i Tviter, niste mogli da ne primetite objave o Dilan Mulvani. Američka trans TikTok zvezda razbesnela je internet snimkom kako pleše u ženskim helankama, a sada se oglasila o brojnim negativnim komentarima na svoj račun.

"Danas je 9610. dan otkako sam ljudsko biće. Pokušaću da izostavim pol iz ovoga, s obzirom na to da smo zbog njega tu gde jesmo. Nisam bila na društvenim mrežama nedeljama jer je mnogo toga rečeno o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meni, od čega je većina daleko od istine. Čula bih svoje ime i ponekad nisam znala o kome pričaju", ispričala je influenserka u poslednjem videu koji je objavila na TikToku.

Dodala je da ju je podrška njenih pratilaca ohrabrila da se vrati na društvene mreže.

"Imala sam ludi deža vu. Kroz detinjstvo su me nazivali previše ženstvenom. Sada imam 26 godina i evo opet me prozivaju zbog istih stvari, ali ovaj put to čine drugi odrasli ljudi", opisala je.

"Ono sa čime se najviše borim je to što sam odrasla u konzervativnoj porodici i izuzetno sam privilegovana jer me još uvek jako vole. I odrasla sam u veri. Još uvek imam veru, koju trenutno stvarno pokušavam da zadržim", dodala je.

Dilan je navela kako smatra da je normalno biti frustriran nekim, ali da ne može shvatiti potrebu za dehumanizacijom i okrutnošću.

"Neugodno mi je čak i da kažem ovo, ali bila sam sigurna da ću početi da verujem u ono što govore o meni. Međutim, ići ću napred i verujem da ljudi koji poznaju mene i moje srce neće slušati tu buku", poručila je, između ostaloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.