Tramp se umalo našao u centru skandala, ali je njegova supruga hitro reagovala! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Apr.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp se umalo našao u centru skandala, ali je njegova supruga hitro reagovala! (FOTO, VIDEO)

Predsednik SAD zaboravio je da ispoštuje važan protokol, ali je srećom Melanija Tramp spasila stvar.

Incident se dogodio u Beloj kući tokom tradicionalne uskršnje ceremonije kojoj je prisustvovao Donald Tramp sa suprugom i sinom Baronom.



Ovaj propust su snimili novinari Si-En-Ena i brže bolje objavili Tviteru, što je očekivano izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pravu buru na društvenim mrežama.

Na prve zvuke američke himne supruga Melanija i sin Baron su stavili ruke na grudi, a Tramp je to zaboravio da učini.

Melania appears to subtly nudge Trump during national anthem, reminding him to lift his hand https://t.co/NZoaj1H2zN https://t.co/BJN3bdGh1W

Prva dama je jednim pokretom ruke podsetila Trampa na pravila ponašanja tokom intoniranja himne i tako potvrdila da iza prvog čoveka Amerike, stoji odmerena i obazriva žena.

Ova tradicionalna manifestacija organizuje se svakog Uskrsa i tom prilikom 18.000 ukrašenih jaja biva položeno na travnjak Bele kuće. Tada hiljada dece i roditelja sa predsednikom učestvuju u popularnom običaju kotrljanja uskršnjih jaja.

Melanija Tramp izvojevala veliku pobedu: Dejli Mejl mora da se izvini i plati milione dolara! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.