Torba kao Origami

Izvor: Domino Magazin, 19.Nov.2010, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torba kao Origami

Složite je kako vam odgovara u tom trenutku

Japanci kao da se svakog dana trude da nam dokažu da su drugačiji od nas ostalih. Pogledajte ovu Orishiki torbicu koju je napravio dizajner Naoki Kawamoto. Izrađena je od magnetnih delova koji omogućavaju sklapanje i rasklapanje po potrebi. Ona će moći da se poveća ili smanji u zavisnosti od toga šta nosite, a svaki put ćete imati i unikatan dizajn koji možete sami da prilagodite vašim željama.

Ime Orishiki je nastalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << od japanskih reči Origami, umetnosti savijanja papira, i Shiki koja označava tradicionalne japanske torbe za prenošenje velikih količina stvari. Baš zabavno, skoro kao virtuelna zvezda koja nam dolazi iz ove zemlje.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.