Tom Kruz svake godine šalje isti poklon za praznike svima, glumica priznala: Traje mi do marta

Izvor: B92, 25.Dec.2022, 09:50

Tom Kruz svake godine šalje isti poklon za praznike svima, glumica priznala: "Traje mi do marta"

Glumac Tom Kruz svakog Božića svojim prijateljima šalje neobičan poklon. Glumica Kobi Smalders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", gostovala je u emisiji Džimija Felona te je pričala o božićnim praznicima.

Posebno interesovanje publike izazvalo je njeno oduševljenje poklonom koji joj Tom Kruz svake godine šalje za Božić. Naime, njih dvoje su 2016. godine snimali film "Jack Reacher" i od tada su u dobrim odnosima. Otkrila je kako joj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od tada glumac svake godine šalje kolač.

"To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan. Držim ga u zamrzivaču i potraje mi do marta jer svako malo uzmem tek komadić. Ne znam zašto, nisam ni ljubitelj slatkog, ali ovo je sjajno", rekla je glumica.

Tom Kruz jednom je prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač te je otkrio pomalo čudan razlog za to.

"Obožavam slatko, ali ga izbegavam zbog treninga i priprema koje prolazim zbog filmova. Zato ga šaljem svima", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.