Tom Hardi je imao seks sa muškarcima, a šta sada misli o svojoj muževnosti?

Izvor: B92, 22.Okt.2021, 14:55

Tom Hardi je imao seks sa muškarcima, a šta sada misli o svojoj muževnosti?

Tom Hardi se vratio u nastavku superherojskog filma "Venom", zasnovanom na istoimenom Marvelovom romanu. Glumac kaže da zbog te uloge, ali i zbog ranijih, ljudima deluje muževnije.

Međutim, Hardi, koji je glumio i u filmovima "Bronson", "Warrior", "The Dark Knight Rises", "Mad Max: Fury Road", kaže da se uopšte ne oseća tako. Umesto toga, objasnio je da mu je "prirodniji ženski osećaj".

"Voleo bih da sam jedan od muževnih momaka, ali uvek sam se osećao pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugačije. Možda su moji muški kvaliteti rezultat kompenzacije jer nisam jedan od njih", rekao je Hardi.

Dve godine pre nego što je postao šire poznat američkoj publici glumeći u filmu "Inception", Hardi je 2008. godine upoznao svoju sadašnju suprugu Šarlot Rajli na snimanju serije "Wuthering Heights".

Par se verio već naredne godine, a u braku su od 2014. godine. Roditelji su dvoje dece, a Hardi ima i 13-godišnjeg sina iz prethodne veze.

Glumac (44) je jednom rekao za "San" da mu to što je roditelj dalo svrhu, kao i da zbog toga više vodi računa kako vodi život.

Ali nije oduvek bilo tako. Tom Hardi je davno u jednom intervjuu priznao da je u mladosti eksperimentisao sa svim, od droge do seksa.

Hardi je još 2010. pričao o svojoj fluidnoj seksualnosti i homoseksualnim odnosima u tinejdžerskim godinama.

Na pitanje da li je imao seks sa muškarcem, Hardi je za magazin "Nau" tada odgovorio: "Naravno da jesam. Ja sam glumac za je*ote".

"Probao sam sve i sa svakim. Volim dobar fizički izgled, ali sada... to mi ne ide. Završio sam sa eksperimentisanjem, ali ima dosta stvari u vezi sa drugim muškarcem, posebno s homoseksualnim muškarcima, koje mi trebaju u životu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.