Tinejdžerski seks

Izvor: Domino Magazin, 05.Dec.2011, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerski seks

Zašto nije dobro da se prerano počne

Psiholozi kažu da seks u tinejdžerskim godinama nije baš dobra ideja. Previše rano upuštanje u seksualne odnose može da dovede do lošeg raspoloženja, promena u razvoju mozga i manjka reproduktivnog materijala, tvrde naučnici.

Kada seksualno iskustvo dolazi pre potpunog razvijanja mozga dolazi do problema. Prerani seks ne može da prođe bez posledica, ocenjuju istraživači.

Ali nemojte da se mnogo sekirate pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je ovo istraživanje sprovedeno na hrčcima, kojima  izgleda stvarno ne prija tinejdžerski seks. Tako da i oni sami kažu da nisu sasvim sigurni da li to može da se prenese na ljude. Ipak, kažu, obratite pažnju.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.