Tinejdžerka iz kontroverznog rijalitija pozirala u maturskoj haljini: Svi su zabrinuti za nju FOTO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 19:20

Tinejdžerka iz kontroverznog rijalitija pozirala u maturskoj haljini: Svi su zabrinuti za nju FOTO

Alana Tompson poznatija kao Hani Bu Bu imala je nedavno matursko veče, a na društvenim mrežama pojavila se slika nje u maturskoj halijini.

Tinejdžerka koja je odrastala na malim ekranima u više nego kontroverznom rijalitiju i učestvovala na bizarnim takmičenjima lepote, nosila je roze svetlucavu haljinu. Potpuno našminkana i sa dugačkom kosom Alana je neprepoznatljiva. Na slikama je vidite sa majkom poznatom kao mama Džun, očuhom i dečkom Dralinom Karsvelom (21). >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Hani Bu Bu se na maturu koja je održana u nedelju u Džordžiji odvezla kočijom koju su krasili roze detalji. Kako piše TMZ, njen dečko je nedavno uhapšen zbog vožnje pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Alana je bila tada sa njim.

Na Instagram nalogu TMZ-a komentarišu da se Alana ponovo ugojila. Napominju da nema mesta ismevanju i naravno da su u pravu, ali je akcenat na komentarima onih koji su zabrinuti za ovu tinejdžerku koja je ranije najavila da se upustila u borbu sa gojaznošću.

Detinjstvo Hani Bu Bu pratile su brojne kontroverze, a roditeljske metode njene majke bile su na meti oštrih kritika. Kritikovalo se sve, od načina na koji je oblačila ćerku do načina na koji ju je hranila, a u ishrani su prednjačili brza hrana i ostale visokokalorične namirnice. Zbog želje za popularnošću i novcem koja joj je često bila ispred dobrobiti njene dece, kako su mnogi ocenili, Džun su nazvali majka iz pakla.

Kontroverzna mama Džun udala se 18. februara na plaži u Panama Sitiju na Floridi za Džastina Strauda sa kojim je u martu 2022. sklopila građanski brak. Venčanje je održano pred kamerama, a ceremonija će se emitovati u novoj sezoni rijalitija "Mama June: Family Crisis", koja počinje petog maja. Džun Šenon (43) poznatija kao mama Džun starija je devet godina od supruga koji radi kao auto-mehaničar.

"Ovo je bio prvi put da je porodica bila zajedno od 2014. godine. Bilo je stvarno posebno venčati se na mestu gde moja porodica i ja imamo toliko uspomena!", rekla je ona. Nastavila je: "Želeli smo da imamo skromno i vrlo intimno venčanje, tako da nismo imali kumove ni deveruše. Sve četiri moje devojke otpratile su me do Džastina, a njegova majka pratila ga je do oltara". Džun je nosila venčanicu modne kuće "David's Bridal", dok je mladoženja bio u odelu "E&S Formal" i čuvenim džordankama.

Uz kontrovezni rijaliti bile su na venčanju njene ćerke Alana Hani Bu Bu Tompsom, Lorin Efrid, Džesika Šenon i Ana Kardvel kao i troje unučadi, prenosi Blic žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.