Tinejdžeri u Sibiru našli bebu u kutiji za jaja - preživela minus 20 stepeni

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 09:39

Tinejdžeri u Sibiru našli bebu u kutiji za jaja - preživela minus 20 stepeni

Ruske vlasti su saopštile da je beba koja je u Sibiru pronađena na minus 20 stepeni Celzijusa sada u dobrom zdravstvenom stanju.

Bebu je na udaljenom putu u blizini sela Sosnovka pronašlo pet tinejdžera, a nalazila se u kutiji za jaja. Roditelji jednog tinejdžera su devojčicu odmah prevezli u bolnicu gde je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Policija traga za majkom deteta te je otvorila istragu zbog pokušaja ubistva maloletne osobe. Roditelji tinejdžera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žele da usvoje bebu

Roditelji tinejdžera, Dmitrij i Ana Litvinov, žele da usvoje bebu, ali moraju da pričekaju hoće li policija naći njenu rodbinu.

Dmitrij Litvinov je rekao da je petoro prijatelja izašlo u šetnju na pravoslavni Božić.

"Već je bio mrak, upalili su telefone kako bi videli šta se nalazi u kutiji. Unutra su pronašli bebu prekrivenu nečime što krpu na krpu i flašicu“, kazao je.

Litvinov i njegova supruga došli su po dete, za koje se procenjuje da je staro samo tri dana, i prevezli ga u bolnicu. Bojali su se da je zadobilo prevelike ozebline i da neće preživeti.

Po dolasku u bolnicu, lekar je brzo pregledao bebu i ugrejao je nežno trljajući joj ruke i noge. Bebi se zatim vratila boja u obraze te je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HEROJ OD MALIH NOGU: Tinejdžeri u Sibiru našli bebu u kutiji za jaja na minus 20 stepeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2022

Ruske vlasti su saopštile da je beba koja je u Sibiru pronađena na minus 20 stepeni Celzijusa sada u dobrom zdravstvenom stanju...Bebu je na udaljenom putu u blizini sela Sosnovka pronašlo pet tinejdžera, a nalazila se u kutiji za jaja. Roditelji jednog tinejdžera su devojčicu odmah prevezli u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.