Tinder uživo: Na ovaj način možete upoznati srodnu dušu FOTO

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 18:45

Tinder uživo: Na ovaj način možete upoznati srodnu dušu FOTO

Pojava interneta učinila je mnoge sfere života lakšim, a to je slučaj i kada je reč o upoznavanju i zbližavanju ljudi. Ali, ako vam ni internet nije pomogao da pronađete srodnu dušu, možda je vreme da isprobate speed dating (brzo upoznavanje).

Speed dating je sastanak organizovan sa idejom da se što više ljudi upoznaju uživo. Ovo je idealan način da upoznate prijatelja, novog partnera ili srodnu dušu!

Svaki učesnik tokom speed dating-a ima papirić i olovku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispred sebe, na kojem treba da napiše svoje ime i prezime i ime i prezime svake osobe sa kojom razgovara. Posle svakog mini-sastanka, gosti svoje utiske upisuju u karticu simpatija i označavaju ko im se svideo i sa kim bi želeli da nastave poznanstvo.

Nakon određenog vremena učesnici dobijaju rezultate da li su se sa nekim spojili.

Ideja je potekla od svesnosti da smo postali mnogo otuđeni zbog raznih aplikacija, društvenih mreža, itd.

Žene se žale da muškarci više ne prilaze, a muškarci da su žene nedostupne i da očekuju neke filmske uvertire u muvanju.

Događaj ovog karaktera će de dogoditi u subotu 11. novembra od 18 do 20.30 časova u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.