Tihomir Stanić o Mileni Radulović: Tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje - to je zločin!

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 14:09

Tihomir Stanić o Mileni Radulović: "Tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje - to je zločin!"

Glumac Tihomir Stanić izjavio je na TV "Prva" da se divi Mileni Radulović jer je imala hrabrosti da kaže da je žrtva silovanja vlasnika dramske škole Miroslava Mike Aleksića.

" Ja bih pričao o Mileni Radulović, ja joj se divim, ja nju poznajem, to je jedna divna devojka, divna osoba, divna glumica, divan čovek. Saosećam duboko s tim što joj se desilo i divim joj se na načinu na koji je to saopštila", rekao je Stanić.

Naveo je da, sa druge strane, ovaj slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može biti, ako ne presudan, ono jako bitan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnostu.

"Duboko poštovanje imam prema bolu žrtava i prema njihovoj odluci da to obelodane. Oduvek u društvima, ne samo našim, to se relativizuje. Priča se zašto je ćutala. Pa molim vas zamislite da se nekom tako nešto desi. To se ne može rečima opisati, to je ... razmišljati i tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje, zašto sad a zašto ne ranije, to je zločin. Ja sam zaista potrešen", rekao je glumac, između ostalog, u razgovoru sa voditeljkom.

Naveo je da niko nije ni slutio šta sve može da se krije.

"Ne mogu čak ni da govorim, ali biće prilike, o ovome će se sigirno još pričati", zaključio je Tihomir Stanić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rašković Ivić čestitala Mileni Radulović na hrabrosti

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021

Potpredsednica Narodne stranke Sandra Rašković Ivić izjavila je da su pažljivo planirana i sistematski sprovođena silovanja polaznica glumačke škole Miroslava Mike Aleksića plod njegove bahatosti i karakterne izopačenosti, a nikako ludila.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.