Tigrasti Nike

Izvor: Domino Magazin, 09.Feb.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigrasti Nike

Patike napravljene povodom Kineske Nove Godine

Odmah da se razumemo - mi stvarno volimo Nike. Volimo njihove patike, volimo dukseve i seriju Sportsware koju nose skejteri širom sveta. Ali ove patike su tako užasne da smo morali da vam ih predstavimo. Nadamo se da se Nike i Delta Sport neće previše naljutiti na nas i jednog skorog lepog dana zakupiti veliki lepi baner na Domino Magazinu. Ipak, smo toliko uradili za Nike sve ove godine.

Nike je napravio ove Classic >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Cortez tigrasto-čupave patike povodom 10. februara kada se slavi Kineska Nova Godina. Sledeća po redu je u znaku tigra pa odatle i ovakav dizajn. Tu je i gotivno pakovanje koje će tigar moći lako da ponese u šumu posle šopinga u Šangaju. Dobro, kad bolje razmislimo možda i nisu tako loše.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.