Izvor: Domino Magazin, 21.Apr.2021, 08:29

The North Face insistira na održivosti

Povodom Dana planete Zemlje The North Face istiće da će nastaviti sa recikliranjem materijala rukovodeći se zaštitom planete i što većoj održivosti. Ljubitelji ovog brenda upoznati su sa njihoviim projektima: reciklirane kolekcije, doživotna garancija odeće a najavili su da će do 2025. godine 100% svojih vrhunskih materijala dobijati recikliranjem. Svojim rezultatima i aktivnošću stekli poverenje […] The post The North Face insistira na održivosti appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Da li ste nekada videli nameštaj od recikliranih ribarskih mreža?

Izvor: Domino Magazin, 21.Apr.2021

U susret obeležavanju Dana planete Zemlje, kako bi doprinela globalnom povećanju svesti o održivom razvoju, kompanija JYSK predstavila je novu kolekciju baštenskog nameštaja sa eko – stolicama napravljenim od starih ribarskih mreža Da li ste znali da svake godine u izgubljenim ribarskim mrežama...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.