Izvor: Domino Magazin, 13.Maj.2021, 08:13

Tesla ipak odustala od Bitcoina

Tesla je ipak odustala od Bitcoina. Njen osnivač Elon Musk je objasnio da zbog klimatskih promena kompanija Tesla više neće prihvatati plaćanja kriptovalutom. I vrednost Bitcoina je odmah pala za više od 10%, ali je pala i vrednost Tesle. Kompanija je martu ove godine najavila da će prihvatati kupovinu putem kriptovaluta, nakon čega je naišla […] The post Tesla ipak odustala od Bitcoina appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

PROMENA POLITIKE: Ilon Mask poručio da zbog klimatskih promena Tesla više ne prihvata bitkoine

Izvor: Kurir, 13.Maj.2021

Mesec i po dana nakon što je poručio kupcima da njegove e-automobile mogu da kupuju popularnom kriptovalutom, osnivač Tesle, Ilon Mask se predomislio. Tesla je suspendovala kupovinu vozila uz pomoć bitkoina iz brige da će to uticati na klimatske promene.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.