Tereza Mej ima novu koreografiju, a Britanci transfer blama drugi put

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej ima novu koreografiju, a Britanci transfer blama drugi put

Britanskoj premijerki izgleda da ne smeta što je ismejava gotovo cela Internet zajednica. Ona ne odustaje, nastavlja da pleše i ništa ne može da je obeshrabri.

Tako je ovog četvrtka, poslednjeg dana njene posete Africi, Tereza Mej ponovo zaplesala. Ovoga puta, britanska premijerka našla se u Najrobiju, glavnom gradu Kenije, gde je došla da razgovara o plastičnim materijalima, prenosi Gardijan.

Dočekali su je tamošnji izviđači plesom, a ona nije mogla da odoli, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je zaplesala sa njijma. Internet zajednica je, naravno, ponovo reagovala, s obzirom na to da ovo nikako nije prvi put da britanska premijerka pleše u javnosti, a da joj ne ide baš najbolje.

Tereza Mej je na početku posete Africi već imala jednu koreografiju, kada su njenu igru tviteraši nazvali “Mejbot” zbog njenih uštogljenih pokreta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.