Telo poznate influenserke pronađeno u jarku: Brutalno zlostavljana i pretučena, otkriveno ko je kriv

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 14:25

Telo poznate influenserke pronađeno u jarku: Brutalno zlostavljana i pretučena, otkriveno ko je kriv

Ona je u martu objavila da odustaje od karijere influenserke i najavila da će "od sada živeti kao normalna osoba".

Poznata influenserka iz Južne Koreje pronađena je mrtva u jarku u Kambodži nekoliko nedelja nakon što je odustala od karijere na društvenim mrežama.

Telo BJ Ahjeonga, K-pop di-džeja sa pola miliona pratilaca, pronađeno je 6. juna, prekriveno modricama i umotano u crveni tepih u jarku u provinciji Kandal. Naime, policija kaže da joj je slomljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrat, prenosi Dejli mejl.

Policija Kambodže uhapsila je i optužila kineski par za "ubistvo praćeno mučenjem", pošto je popularna 33-godišnja žena poslednji put viđena živa u medicinskoj klinici koju oni vode.

Lai Venšao (30) i njegova devojka Cai Huijuan (39) svedočili su policiji da su bacili telo žene nakon što je imala napade i umrla tokom lečenja u njihovoj klinici 4. juna, prema izveštajima. Preti im doživotni zatvor ako budu proglašeni krivima.

BJ Ahieong je bila influenserka za Afrika TV, južnokorejski servis za video-strimovanje, sa stotinama hiljada pratilaca na Instagramu. Kako prenose južnokorejski mediji, njeno pravo ime je bilo Bjun Ah-jeong, a u martu je na društvenim mrežama objavila da odustaje od karijere influensera i najavila da će od sada "živeti kao normalna osoba”.

U utorak, Lim Soo-suk, portparol južnokorejskog ministarstva spoljnih poslova, rekao je da lokalne vlasti istražuju "nesrećni incident".

"Ministarstvo spoljnih poslova blagovremeno pruža neophodnu konzularnu pomoć ožalošćenoj porodici", dodao je on.

Naime, policija je ispitala kineski par koji vodi salon. Tvrdili su da je gospođa Ah-jeong umrla na njihovoj klinici 4. juna, nešto pre 18 časova, nakon što je doživela određeni napad dok je primala fiziološki rastvor. Navodno su se uspaničili i umotali je u crveni tepih, vezali i strpali u prtljažnik automobila pre nego što su se odvezli nekih 80 kilometara da bi njeno telo bacili u susedni region.

Kada su meštani pronašli njeno telo koje se raspadalo bačeno u kanalizaciju i umotano u tkaninu, kambodžanska policija je u početku mislila da je iz Kine i da je žrtva trgovine ljudima, uobičajenog zločina u toj oblasti.

Međutim, žrtva je identifikovana kao južnokorejski turista.

Čini se da je njeno telo bilo brutalno zlostavljano i premlaćeno, prekriveno modricama, ali vlasti još uvek čekaju rezultate obdukcije kako bi se utvrdio uzrok smrti. Policajci su rekli da istražuju da li je gospođa Ah-jeong zadobila povrede pre nego što je umrla ili su joj kosti slomljene kada je već ubijena. Kineski par je priveden do istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.