Telefonski broj platio dva miliona evra

Izvor: B92, 27.Apr.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefonski broj platio dva miliona evra

Jedan poslovni čovek platio je više od osam miliona dirhama (oko dva miliona evra) za broj mobilnog telefona, što je najveća cena za taj tip usluge u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Dok jedni jedva spajaju kraj s krajem, drugi ne znaju šta će s novcem, pa ga na aukcijama troše na neobične brojeve telefona. Najskuplji broj prodat u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, broj 052 2222 222, deo je aukcije koju je organizovao Telekom Du u subotu u Dubaiju.

„Broj je prodat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 8.100.000 dirhama lokalnom biznismenu, što je novi rekord na aukcijama za broj mobilnog telefona u Ujedinjenim Arapskim Emiratima“, rekao je Ahmed Aburahima, potpredsednik za odnose vlade s javnošću u UAE.

Identitet kupca nije objavljen. Kompanija Du je saopštila kako će deo novca ići u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽELEO JE DA IMA LEP BROJ: Ako ne znate šta ćete sa parama, evo kako da potrošite 2 miliona evra!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015

Neki ljudi jednostavno ne znaju šta će sa parama! Aukcije su odličan način da se “rešite” viška novca, a ovaj biznismen je odlučio da potroši ogromnu količinu novca samo sa jednim razlogom – želeo je da ima lep broj telefona koji je bio na aukciji. Najskuplji broj prodat u Ujedinjenim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.