Tašta Kobija Brajanta tužila ćerku: Traži odštetu od 7,5 miliona dolara FOTO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 10:12

Tašta Kobija Brajanta tužila ćerku: Traži odštetu od 7,5 miliona dolara FOTO

Kobi Brajant je pre više od tri godine poginuo u helikopterskoj nesreći zajedno sa njegovom 13-godišnjom kćerkom Đinom, a otkako je stradao, u porodici legendarnog košarkaša traje rat zbog raspodele 600 miliona dolara.

Naime, novac su nasledile supruga Vanesa i još dve ćerke, ali priča se zakomplikovala kada se u nju uključila i Brajantova tašta Sofia.

Vanesina majka je digla tužbu protiv ćerke zbog svega što je tokom Kobijevog života za nju uradila. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ona tvrdi da je sa Brajantom imala potpisan ugovor o njenom izdržavanju do smrti, a traži i isplatu novca koji joj navodno pripada zbog toga što je radila kao dadilja, čuvajući svoje dve unuke.

Majka Sofia od Vanesa traži ukupno 7,5 miliona dolara.

"Njen zet i ja smo je podržavali jer sam ja tako tražila. Sad želi 96 dolara po satu jer je navodno 12 sati dnevno 18 godina dadiljala vlastite unuke. Zapravo je samo ponekad čuvala devojčice dok su bile manje", rekla je Vanesa u izjavi za američke medije.

Supruga Kobija Brajanta dobila 29 miliona dolara odštete nakon što je tužila policiju

Inače, okrug Los Anđelesa pristao je da plati skoro 29 miliona dolara odštete udovici NBA superzviezde nakon što je policija podelila fotografije njegovog fatalnog pada helikoptera pre tri godine.

Vanesa je tužila policiju i objavila imena policajaca koji su podelili fotografije sa mesta nesreće u kojoj je poginuo njen suprug Kobi i ćerka Đina, a pored njih dvoje poginulo je još sedam osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.