Tajne muvanja

Izvor: Domino Magazin, 14.Sep.2009, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne muvanja

Kako smuvati dečka - Okružite se ružnima i vi ćete biti mnogo privlačniji

Drage naše vreme je da batalite šminku, frizeraj i višečasovno spremanje za izlazak. Novo istraživanje je potvrdilo da se tajna uspešnog zavođenja ne krije u tome, a sve što je potrebno jeste da se nađete u društvu manje atraktivnih devojaka. Istraživanja dokazuju da ljudi sude prema društvu koje ih okružuje.

"Kada stojite u društvu istog pola, na vas deluje kontrastni efekat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Drugim rečima, ako je vaša prijateljica neprivlačna, vi ćete postati puno privlačniji. Važi i obrnuto. Ako stojite u društvu privlačne prijateljice, vi ćete izgubiti na svojoj privlačnosti", kaže dr. Anthony Little sa Univerziteta Stirling i dodaje da postoji i pravilo o suprotnom polu. Ako se okružite privlačnim ljudima suprotnoga pola, to će itekako pomoći vašem imidžu, ali i privlačnosti.

Pročitajte još o temi MUVANJE!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.