Tajna savršenih obrva

Izvor: Politika, 18.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna savršenih obrva

Lepotu vašeg lica, više od šminke, istaći će lepo oblikovane obrve. To su još 500 godina pre Hrista znale Rimljanke, pa su koristile pincetu, a Egipćanke su oblikovanje svojih obrva dovele do savršenstva.

Dvadeseti vek obeležili su brojni eksperimenti u pogledu debljine i oblika obrva – od holivudskih diva koje su svoje "obrve" iscrtavale olovkama do osamdesetih kad su u modi bile prirodne, nekorigovane obrve koje su bile Madonin zaštitni znak na početku karijere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Konačno 21. vek donosi promene, pa tako i savršenu pincetu – "La Tweez" sa ugrađenom lampicom, koja idealno osvetljava svaku dlačicu i olakšava oblikovanje obrva. Lansirana je 2006. godine na tržištima Amerike, Velike Britanije, Kanade, Australije i većine zemalja EU a sada se može naći i kod nas.

"La Tweez" komplet sadrži – pincetu sa ugrađenim osvetljenjem, set kutiju sa uveličavajućim ogledalcem i rezervne baterije za lampicu. Svetlo se lako pali i gasi. Celokupan set veličine je karmina tako da može da stane u svaku tašnu. Napravljena je od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika, a pinceta je tako oblikovana da ne kliza prilikom rukovanja. Vrhunski dizajn i usmereno osvetljenje omogućava da se brzo, precizno i bezbolno rešite suvišnih dlačica koje kvare željeni oblik obrva. Da je zaista reč o revolucionarnom proizvodu najbolje govori činjenica da se "La Tweez" set nalazi na listi "Top pet" proizvoda u oblasti kozmetike, u izboru popularnog ženskog časopisa "Vog".

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.