Tajči u društvu sinova uživa u Hrvatskoj; evo kako danas izgleda čuvena pevačica FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 08:38

Tajči u društvu sinova uživa u Hrvatskoj; evo kako danas izgleda čuvena pevačica FOTO

Na prostorima bivše Jugoslavije ime Tajči još dugo će se pamtiti.

Tatjana Kamerun, nekada Matejaš, svima poznata Tajči, proslavila se zahvaljujući hitovima kao što su "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj mali je opasan", "Ti nemaš prava na mene". Takođe, Jugoslaviju je predstavljala na Evroviziji 1990. godine sa najvećim hitom “Hajde da ludujemo”, a svojim tada mladalačkim duhom i šarmom neodoljivo je podsećala na Merilin Monro.

Ipak, nakon rata Tajči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se povukla sa muzičke scene i preselila u Ameriku zbog školovanja. Tamo je upoznala ljubav svog života – pijanistu i kompozitora Metjua Kameruna, ali joj je suprug nažalost preminuo pre tri godine.

Ona sada živi u Americi sa svoja tri sina, a prošle godine je napisala i autobiografiju.

Mediji prenose da se čuvena pevačica danima odmara na Hrvatskom primorju zajedno sa sinovima i rado deli slike na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tajči u društvu sinova uživa u Hrvatskoj, evo kako danas izgleda čuvena pjevačica

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2022

​Tatjana Kamerun, nekada Matejaš, svima poznata Tajči proslavila se zahvaljujući hitovima kao što su "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj mali je opasan", "Ti nemaš prava na mene".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.