TV voditeljka žustro napala De Nira: Za Dan očeva pokloni sebi vazektomiju

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:03

TV voditeljka žustro napala De Nira: "Za Dan očeva pokloni sebi vazektomiju"

Australijska TV voditeljka Šeli Horton kritikovala je odluku Roberta De Nira da ponovo postane otac u 79. godini.

Pozvala ga je da napravi vazektomiju za Dan očeva. Horton smatra da je neodgovorno da stariji muškarci budu očevi jer često umiru pre nego što dete odraste, ostavljajući partnerke kao samohrane majke.

"Neodgovorno je imati decu u tom periodu, posebno kada se uzme u obzir da će dete veći deo svog života odrastati bez oca. Dok neki mogu tvrditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da žene ne treba da žrtvuju svoju želju da imaju decu jer je njihov partner stariji, moraju da razmisle o dugoročnim posledicama tih odluka“, napisala je u kolumni za 9Honey.

Horton ističe da je "samohranim majkama neverovatno teško da odgajaju decu”.

"De Niro možda može da pruži finansijsku podršku, ali ne može da pomogne svom partneru da se nosi sa emocionalnim i fizičkim teretom roditeljstva nakon što on postane invalid ili umre. Kako roditelji stare, mogu se boriti sa zdravstvenim problemima koji otežavaju pružanje briga i pažnja koju zahtevaju mala deca“, piše ona u nastavku i ističe da bi De Nirovo dete moglo da bude u "opasnosti od emocionalne traume zbog gubitka oca u ranom uzrastu“.

Zatim se prisetila intervjua koji je De Niro dao 2016. godine, u kojem je i sam rekao da bi bilo neodgovorno imati još dece.

"Mislim da nije odgovorno, u mojim godinama, imati više dece“, rekao je tada.

De Niro je ranije ove nedelje iznenadio svet objavom da je postao otac sedmog deteta. Nije otkrio ni pol ni ime. Veruje se da De Nirova devojka Tifani Čen ima 45 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.