Svuda nosim pepeo svog sina - Krisi Tajgen čak i deca podsećaju da ponese bebu Džeka

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 20:20

"Svuda nosim pepeo svog sina" - Krisi Tajgen čak i deca podsećaju da ponese "bebu Džeka"

Manekenka Krisi Tajgen otkrila je nove detalje o tome kako njena porodica čuva sećanje na pokojnog sina Džeka.

U ekskluzivnom intervjuu 35-godišnjakinja je otkrila da njena porodica putuje s pepelom pokojnog sina Džeka, a cela porodica, prema njenim rečima, voli da bude uključena u to.

"Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna (5) i Majls (3) uvek kažu: 'Ne zaboravi bebu Džeka.' I onda moram da ga spakujem", ispričala je Krisi Tajgen za časopis Skeri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mami (Scary Mommy).

"I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: 'O, moj bože, mora da je žedan. Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga", kazala je Krisi.

Krisi i njen suprug Džon Ledžend objavili su krajem septembra 2020. godine da su izgubili bebu Džeka koji je prerano rođen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.