Svrha oralnog seksa je...

Izvor: Domino Magazin, 01.Jul.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svrha oralnog seksa je...

Izgleda da stvarno postoji

Oralni seks! Omiljena tema glupih ženskih časopisa i još glupljih naslova. Ali sada stiže naučno istraživanje koje se bavi svrhom ovog zadovoljstva.

Izgleda da muškarci partnerkama pružaju oralni seks da bi smanjili rizik od varanja, kažu istraživači sa Univerziteta Oakland.

Stvar je u tome što muškarci oralnim seksom u velikoj meri povećaju partnerki zadovoljstvo u seksu pa i po pitanju veze, pa samim time smanjuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << rizik od varanja.

Drugi mogući razlog je zadržavanje sperme i povećanje verovatnoće za začeće. Ženski orgazam uzrokuje kontrakcije maternice, pa se sperma povlači dublje.

I upravo zbog toga evolutivno gledano oralni seks može da bude bitan.

A možda to muškarci rade da bi njihovim devojkama jednostavno bilo lepo? To im nije palo na pamet...

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.