Svi su spazili prsten: Da li se poznati par verio?

Izvor: B92, 17.Okt.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su spazili prsten: Da li se poznati par verio?

Devojka poznatog fudbalera, Georgina Rodrigez objavila je fotografiju na društvenim mrežama koja je podstakla glasine o veridbi.

Zgodna devojka Kristijana Ronalda objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Fejsbuku, s mnogi su na Georgininoj ruci primetili prsten.

Upravo ovo je pokrenulo glasine da se poznati par verio.

Iako se Kristijano poslednjih nedelja suočava sa optužbama za silovanje njegova devojka stoji uz njega i ne veruje glasinama koje kruže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medijima.

“Prepreke ispred sebe uvek transformišeš u impuls i snagu da pokažeš koliko si veliki. Hvala ti što zbog tebe uživamo u svakoj utakmici. Uvek više i bolje. Volim te, Kristijano”, poručila je mlada manekenka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi su spazili prsten: Da li se poznati par VERIO?

Izvor: Story, 18.Okt.2018, 15:00

Devojka poznatog fudbalera, Georgina Rodrigez objavila je fotografiju na društvenim mrežama koja je podstakla glasine o veridbi. Zgodna devojka Kristijana Ronalda objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Fejsbuku, s mnogi su na Georgininoj ruci primetili prsten. Upravo ovo je pokrenulo glasine...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.