Svi ste je obožavali: Da li verujete da ova žena danas puni 50 godina?

Izvor: B92, 20.Feb.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi ste je obožavali: Da li verujete da ova žena danas puni 50 godina?

Bivši supermodel danas slavi jubilarni 50. rođendan, ali u njenom slučaju te godine su samo broj.

Bila je jedan od najpoznatijih maneknki devedesetih, a tokom tog perioda nema ko nije imao zalepljen poster ove egzotične dame koja je s ponosom nosila svoj prepoznatljivi mladež kraj usana.

Sindi Kraford i dan danas privlači pažnju mediji što zbog svog savršenog izgleda tako i zbog harmoničnog porodičnog života koji ima sa suprugom Rendijem Gerberom i njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvoje dece.

Bivšu supermodel je svoj rođendan proslavila sa suprugom na putovanju u Meksiku, a kao što i sami možete da vidite ona i dan danas izgleda sjajno u bikiniju.

Rendi je pravi srećnik, jer njegova supruga Sindi danas izgleda jednako dobro kao i na fotografiji na kojoj proslavlja 21. rođendan.

Srećan rođendan Sindi!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.