Svi se čude njenom izgledu u 56. godini, a fotografije uživo je razotkrivaju FOTO

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 15:57

Svi se čude njenom izgledu u 56. godini, a fotografije uživo je "razotkrivaju" FOTO

Njen mladoliki izgled već godinama unazad privlači pažnju i izaziva brojne reakcije, ali najnovije fotografije govore potpuno drugačije.

Glumica Dona Deriko (55) proslavila se ulogom čuvene spasiteljke u "Čuvarima plaže" i istinski se trudi da zadrži mladoliki izgled i u šestoj deceniji.

Iako, zaista, izgleda mnogo mlađe, naročito na društvenim mrežama gde obrađuje svaku fotografiju pre plasiranja u javnost, na događaju Last Chance For Animals Gala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Los Anđelesu pokazala je sasvim drugačije lice.

Bila je u elegantnoj narandžastoj haljini koja je istakla njenu vitku liniju, ali njeno lice od tada ne prestaje da bude predmet komentarisanja.

Vidljivo je da ima veštački izgled zbog preteranog zatezanja kože, a već duže vreme se polemiše o tome da redovno odlazi na tretmane botoksom.

U odnosu na ne tako stare fotografije, kada je još bila plavokosa, primetno je da Dona izgleda izobličeno.

Pogledajte i kako je izgledala 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.