Svi kolutaju očima: Urnebesne stvari na koje su se žalili Megan Markl i princ Hari

Izvor: B92, 17.Dec.2022, 14:38

Svi kolutaju očima: Urnebesne stvari na koje su se žalili Megan Markl i princ Hari

Dokumentarna serija "Megan i Hari" i dalje šokira javnost i mnogi ne mogu da se načude njihovoj priči.

U seriji vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) su izneli dosta optužbi na račun britanske kraljevske porodice.

Tom prilikom, par je istakao da su ih ganjali paparaci na svakom koraku, kao i da je Palata značajno uticala da se pišu "strašne" stvari o Megan.

Njihova inicijalna ideja je bila da ispričaju svoju stranu priče, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali reakcije su većinom negativne.

Iako u seriji ima dosta nedoslednosti i neki momenti su diskutabilni (baš su se tu našle kamere kada je Hariju stigla poruka od Vilijama nakon intervjua sa Oprom ili Megan se dopisuje sa Bijonse), postoje neke stvari koje su svima zapale u oko.

I baš zbog tih "sitnica", ljudi se na mrežama pitaju "o čemu oni to i "da li su stvarno ovo rekli".

Nakon venčanja, Hari i Megan su živeli u Notingem kotidžu, u kući koja se nalazi u okviru Kensingtonske palate. Takođe, ova "koliba" je i prvi dom princa Vilijama i Kejt Midlton kada su dobili prvo dete princa Džordža.

O tome par je izneo sledeće:

"Koliko je ljudima poznato, mi smo živeli u palati. Ali to je bila koliba. Na imanju palate", rekao je Hari.

Megan je dodala da je u Notingem kotidž mala kuća i ima niske plafone i da je Hari udarao glavom u plafone, jer je visok.

U ovoj dokumentarnoj seriji saznali smo da je Megan bila "primorana" da nosi neutralne boje, jer navodno porodica nije dozvoljavala da Megan nosi boje koje nose važniji od nje.

"To je promošljeno. Koliko sam razumela, nikad ne smete da nosite istu boju kao Njeno Visočanstvo na grupnom događaju. Ali nikad ne bi trebalo da nosite iste boje kao ostali viši članovi porodice", jadikovala je.

Bili zajedno u Bocvani 2016. godine da bi se bolje na miru upoznali:

"Bio sam presrećan jer je rekla "da". Pre toga me je videla samo dvaput. A onda hoće da živi sa mnom pet dana u Bocvani", pričao je Hari.

Bili su u šatoru, a Megan je na to dodala da nije bilo "mreže za telefon, kao ni ogledala, ali ni kupatila".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.