Svi će umreti samo će Bred Pit da živi večno FOTO

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 18:55

Svi će umreti samo će Bred Pit da živi večno FOTO

Glumac Bred Pit je aktuelna tema kako svetskih, tako i domaćih medija, a sve zbog fizičkog izgleda.

Podsetimo, on je nedavno prisustvovao teniskom meču između Đokovića i Alkaraza, a pažnju medija privukao je njegov fizički izgled.

Sudeći po komentarima sa društvenih mreža, javnost je opčinjena njegovom trenutnom lepotom. Mnogi komentarišu da sada izgleda bolje nego na početku svoje glumačke karijere, a britanski lekari su rado prokomentarisali ovaj "fenomen".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pa, koja je njegova tajna?

Prema rečima britanskog direktora Njujorške dermatološke grupe, doktora Kostasa Papageorgioua, Bred Pit vodi računa o svom fizičkom izgledu.

"Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovaj način čuva elastičnost kože", rekao je dr Kostas jednom, te dodao da Bred sigurno nije radio vidljive operacije i botoks.

Doktor Kostas je, takođe, naglasio da su Pitovi kvalitetni geni zaslužni za njegov mladolik izgled.

Sam glumac je jednom prilikom otkrio da po potrebi drži dijete, a da je fizička aktivnost obavezna stavka njegove dnevne rutine.

Bilo kako bilo, imamo utisak da će Bred Pit "večno da živi" ili, kako je jedan korisnik Tvitera duhovito prokomentarisao:

"Svi starimo, samo se Bred Pit ažurira".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.