Svi bacate KESICE iz kutije za OBUĆU, a mnogo su korisne za ove četiri stvari!

Izvor: Prva.rs, 08.Dec.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi bacate KESICE iz kutije za OBUĆU, a mnogo su korisne za ove četiri stvari!

Zarđali alat Savetujemo vam da u kutiju sa alatom stavite dve-tri kesice siliko gela. One će upiti vlagu, koja bi inače stvorila koroziju.
Žilet za brijanje Kesicama možete produžiti vek žileta za brijanje, tako što ćete sadržaj kesica presuti u plastičnu kutiju u koju ćete potom staviti brijač. Dajte mu vremena.
Mobilni telefon Ako vam se pokvasio telefon ili upao u vodu, ove kesice funkcionišu po istom principu kao i pirinač. Ostavite telefon da odstoji u činiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa siliko-gelom (pirinčem).
Šoferšajbna Stavite nekoliko kesica silika-gela ispod šoferšajbne i ona će se mnogo manje magliti kad je visoka vlažnost vazduha, piše omgfacts.com.
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.