Svet je oduševljen glumačkim spojem: Ona neprepoznatljiva, ali i dalje omiljena – Prelepi su FOTO

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 13:02

Svet je oduševljen glumačkim spojem: Ona neprepoznatljiva, ali i dalje omiljena – "Prelepi su" FOTO

"Prelepi su", "Pogledajte ih samo", "Volim ih", "Toliko su slatki"... samo su neki od komentara nakon što su se ujedinili na sceni.

Meg Rajan i Dejvid Duhovni su jedna od glavnih tema nakon sinoć održane prestižne dodele filmskih nagrada (Critics Choice). Njih dvoje su se na trenutak zajedno pojavili na bini, kako bi najavili nominovane za najbolji glumački par, i jednostavno očarali svet.

Glumica je izgledala spektakularno u sjajnoj crnoj haljini noseći prepoznatljivu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << frizuru i ostavila je utisak da je vreme za nju stalo. Iako mnogi komentarišu da je "preterala s estetskim zahvatima", na društvenim mrežama na račun glumice od sinoć pristižu samo komplimenti.

Zvezda romantičnih komedija se u oktobru prošle godine vratila na filmsku scenu nakon duže pauze, navodeći da je želela da istraži druge stvari koje prijaju njenoj ličnosti.

Meg Rajan i čuveni Molder iz "Dosijea Iks" glume bivše ljubavnike u novoj romantičnoj komediji "What Happens Later", u kojem ona tumači glavnu ulogu, a ujedno i režira, a fanovi su oduševljeni ovim spojem i ističu da žele češće da ih viđaju zajedno na filmskom platnu.

Pogledajte i video-snimak koji oduševljeno objavljuju korisnici društvenih mreža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.