Sveštenik drogirao prijateljice: Snimao ih, potom zlostavljao

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 22:44

Sveštenik drogirao prijateljice: Snimao ih, potom zlostavljao

Španska policija uhapsila je sveštenika na jugu zemlje koji je navodno drogirao i zlostavljao nekoliko žena. Sveštenik, koji je sve ovo snimio, uhapšen je u andaluzijskom mestu Velez-Malaga, oko 30 kilometara istočno od Malage, saopštila je danas policija.

Do sada je na video snimcima identifikovano pet žrtava. Ali policija ne može isključiti da ih je bilo više. Istražni sudija mu je odredio pritvor. Žene identifikovane na snimcima koje je policija kontaktirala nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znale da su bile zlostavljane i snimljene.

Istraga je pokrenuta u avgustu kada je bivši cimer optuženog na njegovom kompjuteru pronašao snimke i fotografije dela za koja je optužen. Odmah je obavestila nadležne. Prema navodima policije, sve žrtve su bili njegovi prijateljice, a on ih je zlostavljao na grupnim putovanjima po Španiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽAS U ŠPANIJI Sveštenik uhapšen zbog drogiranja, zlostavljanja i snimanja žena

Izvor: Blic, 26.Sep.2023, 00:15

Španska policija uhapsila je sveštenika na jugu zemlje koji je navodno drogirao i zlostavljao nekoliko žena. Sveštenik (34), koji je sve to i snimao, uhapšen je u andaluzijskom gradu Velez-Malagi, oko 30 kilometara istočno od Malage, objavila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.