Sve su učinili da venčanje bude kao iz snova, a onda se pojavio on i ostali su u šoku! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve su učinili da venčanje bude kao iz snova, a onda se pojavio on i ostali su u šoku! (FOTO)

Kakvo iznenađenje!

Lesli Volker i Jaroda Kamaru sve su učinili da dan njihovog venčanja bude za pamćenje, ali ono što se dogodilo nisu mogli ni da sanjaju, jer za njihovo sudbonosno "da" sada su svi čuli. I to s razlogom.

Postali su poznati, slike sa njihovog venčanja su šerovane na društvenim mrežama, završili su na naslovnicama, a sve zato što im se pojavio "nezvani" gost. Dok je trajalo svadbeno veselje u jednom hotelu u Santa Kruzu u Kaliforniji, naišao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je holivudski glumac Kijanu Rivs.

Mlada i mladoženja su glumčevi fanovi, i kada su ga ugledali toliko su svi bili oduševljeni da su ga pitali da se slika sa njima.

“He was so sweet!” ❤️ Darlette’s son Jarrod ?is a big #KeanuReeves fan. Look ? who happened to be at their wedding ?? venue! PS: (Darlette told me she’s amazed at the 15 mins of fame!) ? pic.twitter.com/gicNRNOyVf

Mladoženjin brat je za Hafington post otkrio da je glumac bio vrlo pristupačan.

"Rukovao se sa svima i složio odličnu pozu za fotke. Bio je jako smiren i opušten i rado se slikao s njima. Sve se dogodilo nekoliko minuta pre samog venčanja, mladenci su bili oduševljeni", rekao je on.

Ovo međutim nije prvi put da glumac "upadne" na svadbu. Prošle nedelje se našao u sličnoj ulozi, a mnogi na društvenim mrežama komentarišu da on uvek ima spremno odelo za svadbe.

U svakom slučaju, mogu da se pohvale time da im je na svadbi bio i čuveni glumac.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.