Sve što niste znali o zvezdi Štrebera (The Big Bang Theory)

Izvor: B92, 06.Avg.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što niste znali o zvezdi "Štrebera" (The Big Bang Theory)

Maim Bjalik već godinama zasmejava milione ljudi širom sveta svojom ulogom simpatične “štreberke” Ejmi Foler u hit seriji “The Big Bang Theory”.

Međutim, manje je poznato da je ona još od detinjstva deo šou biznisa.

Predstavljamo vam neke činjenice o njenom životu:

Od malih nogu se druži sa kolegom Džonijem Galeckim

Bjalik se druži sa kolegom iz “Štrebera” Džonijem Galecki još od tinejdžerskih dana. Galecki je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio gost u njenom sitkomu iz devedesetih “Blossom” kad su oboje imali 14 godina.

Par je ostao u prijateljskim odnosima od tad i Bjalik ga je pozvala na proslavu 16. rođendan.

“Ne znam da li je to najnezaboravnija rođendanska proslava koju sam imala, ali je Džoni imao udes sa motorom kada je dolazio na moju žurku”, ispričala je ona za CBS. “Nikad više ga nisam pozvala na proslavu”.

Svira više instrumenata

Bjalik je glumica, naučnica i – verovali ili ne – muzičarka.

U petoj sezoni “Štrebera”, svirala je pesmu “Everybody Hurts” na harfi. Naučila je da svira taj instrument za potrebe snimanja, ali joj to nije teško palo jer već svira klavir, gitaru i trubu.

Poznati članovi porodice

Maim nije jedina poznata ličnost u svojoj porodici. Prvi rođak njenog pradede bio je čuveni izraelski pesnik Najim Nahman Bjalik.

Bio je poznat po patriotskoj poeziji i pozivao je Jevreje na ujedinjenje početkom 20. veka.

Ima 15 pirsinga na ušima

Ona ima osam rupica na desnom i sedam na levom uhu. Ipak, retko je u javnosti možete videti sa svim minđušicama koje ima, budući da ih skida tokom snimanja “Štrebera”.

Pojavila se u spotu Majkla Džeksona

Bjalik se pojavila u spotu za pesmu “Liberian Girl” Majkla Džeksona i to zajedno sa Polom Abdul, Džonom Travoltom, Kvinsijem Džounsom i više od 30 drugih poznatih ličnosti.

U spotu za ovu pesmu iz 1989. Bjalik igra i skače na nekoliko sekundi. Možete je videti u priloženom snimku (od 2:20).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.