Sve što će vam zatrebati

Izvor: Domino Magazin, 26.Jan.2012, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što će vam zatrebati

Kauffman Mercantile alat jeste mali ali je tehničar

Ako za nekog može da se kaže da je mali ali tehničar to mora da je Kauffman Mercantile džepni alat. Dobro, možda može da se kaže i za onog bivšeg dečka od vaše drugarice, ali to sad nije važno.

Umesto da nosite sve te gedžete poput pametnog telefona, mp3 plejera, tableta, punjača i kablova nabacite nešto što će vam koristiti u pravom analognom svetu.

A upravo to je EDC komplet koji se nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << zajedno sa ključevima. Tu je njegovih pet delova, a svaki ima neku korisnu funkciju,. Nećete verovati ali u kompletu se dobija i maleni pajser. Pajserčić, Za totalni ugođaj i prave avanturiste obezbeđen je i upaljač otporan na vodu. To znači da možete ovo da nabacite i spremite se za apokalipsu. Ili možda posetu njenim roditeljima u vikendici što mu dođe na isto.

Firma kaže da svoje alatke pravi za vojsku, a da je sve napravljeno od veoma kvalitetnog čelika. Možda zato sve i košta 44 dolara, ali ovo je toliko zabavan alat da ga prosto želite u džepu.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.