Švarceneger šokirao izjavom: Odgajamo mlakonje, deci treba patnja

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 08:05

Švarceneger šokirao izjavom: "Odgajamo mlakonje, deci treba patnja"

Odgajamo generaciju mlakonja, rekao je između ostaloga Arnold Švarcenegera tokom gostovanja kod Hauarda Sterna i upravo tom izjavom podigao je priličnu prašinu.

Arnold ima petoro dece sa bivšom suprugom Mariom i jednog sina sa bivšom ljubavnicom Mildred.

Sternu je priznao kako je ćerki za kaznu jednom zapalio cipele, a sinu je, nakon što nije pospremio krevet, dušek je bacio kroz prozor u bazen.

"Mladi ljudi moraju da pate, da se bore i prolaze kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bol, mizeriju, neugodnost, kako bi uspeli u životu i očvrsnuli", rekao je Arni, koji se boji da su mladi danas mekani kao bebice. Nakon toga je poslao poruku svima koji žele nda ga slušaju.

"Svi vi koji se štitite od lošeg u životu i bežite u ugodu, gotovi ste. Nikad nećete stići do cilja, morate se boriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Švarceneger šokirao izjavom: “Odgajamo mlakonje, deci treba patnja”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2023

Odgajamo generaciju mlakonja, rekao je između ostaloga Arnold Švarcenegera tokom gostovanja kod Hauarda Sterna i upravo tom izjavom podigao je priličnu prašinu. Arnold ima petoro dece sa bivšom suprugom Mariom i jednog sina sa bivšom ljubavnicom Mildred. Sternu je priznao kako je ćerki za kaznu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.