Švarceneger nikad iskreniji, priznao da više ne može da se pogleda u ogledalu: To je tužno

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 15:32

Švarceneger nikad iskreniji, priznao da više ne može da se pogleda u ogledalu: "To je tužno"

Glumca frustriraju neizbežne promene njegovog tela i starenje

Arnold Švarceneger je postao poznat kao profesionalni bodibilder, a njegovoj popularnosti su doprinele i uloge u popularnim akcionim filmovima. Sada, sa 76 godina, Švarceneger izgleda sasvim drugačije nego kada se pojavio u filmovima kao što je Terminator i priznao je da se teško nosi sa svojim promenjenim izgledom.

U emisiji Hauarda Sterna, Švarceneger je sa njim razgovarao o starenju, a Stern je primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Švarcenegerovo lice "tužno“ kada priča o gledanju svog odraza u ogledalu.

"Svakog dana se pogledam u ogledalo i pomislim: 'Da, ti si loš. Pogledaj ovo telo. Pogledaj one grudne mišiće koji su nekada bili čvrsti i živahni i nekako stvarno jaki, a sada samo vise. Mislim, šta se dođavola dešava ovde?" rekao je Švarceneger.

"Nikada nisam razmišljao o tome kada sam imao 30 ili 40 godina"

Švarceneger priznaje da je to "tužno“ i napominje da je govorio ljudima da je "jedna stvar videti sebe kako stariš i gubiš formu“, ali "većina ljudi nikada nije bila u formi“. "Pa šta znači izaći iz forme? Uvek su gledali u usr*no telo. Dakle, ono postaje užasno kako vreme prolazi", rekao je on.

Poznati glumac tvrdi da "kada te godinama hvale kako imaš vrhunsko telo", još je teže prilagoditi se.

"Imate definiciju i vidite vene koje se spuštaju niz trbušne mišiće i vidite vene na vrhu vaših grudi, vidite sve ove stvari i onda vratite sat 50 godina unazad i to više ne vidite", dodao je.

Švarceneger priznaje da nikada nije razmišljao o tome kada je bio u svojim 30-im ili 40-im.

EPogledaćemo ovo telo – i još uvek izgleda bolje od većine tela – ali mislim, to je samo sr*nje“, rekao je.

Na kraju mu je Stern rekao: "Moraš da prihvatiš svoju ljudskost. Teško je, zar ne, kad si jednom bio Terminator", rekao je, a Švarceneger se složio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.