Švarceneger: Moja majka je plakala zbog postera nabildovanih muškaraca, mislila je da sam bolestan

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 08:14

Švarceneger: "Moja majka je plakala zbog postera nabildovanih muškaraca, mislila je da sam bolestan"

Arnold Švarceneger je u životu bio mnogo toga - svetski poznati bodibilder, holivudska zvezda, pa čak i guverner Kalifornije. S obzirom na njegov uspeh u svetu bodibildinga, ne čudi činjenica što je želeo da imitira neke od mišićavih muškaraca dok je odrastao. Ali to nije bilo zanimanje koje se njegovim roditeljima svidelo.

Slavni glumac se osvrnuo na svoj raniji život tokom Večeri sa Švarcenegerom koja se održala u bioskopu David Gefen u Los Anđelesu u sredu. Prisećajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kako je kao klinac na svoj zid okačio fotografije bodibildera, 75-godišnjak je priznao da je to uznemirilo njegovu majku.

"Moja majka je uvek gledala u taj zid i govorila: 'Svi tvoji prijatelji imaju slike devojaka. Gde sam pogrešila?' I plakala bi. Svaki dan je bila pred zidom i plakala dok nije pozvala našeg kućnog doktora", rekao je glumac i dodao da je lekar otklonio strahove njegove majke.

"Napokon je rekao: 'Ne, to je sasvim normalno kod dece u ovom uzrastu. Oni idealizuju muškarce koji su jaki. Ne brinite se zbog toga. On nije gej.' To je bio njen najveći strah", dodao je.

"Moji roditelji su mislili da sam metnalno oboleo"

Osvrćući se na svoje uzore u odrastanju, Švarceneger je kao svoje idole istakao zvezdu Herkulesa Stiva Rivsa i britanskog bodibildera Rega Parka. Dok je odrastao, čitao je sve što je mogao o bodibildingu.

"Kad sam pročitao da Reg Park vežba pet sati dnevno, diže tegove i radi 50, 60 serija vežbi i podiže 50 tona tegova dnevno, ja sam uradio istu stvar. Moji roditelji su mislili da sam mentalno oboleo, mislili su da preterujem i da sam opsednut i da je to loše za moje zdravlje", rekao je.

Švarceneger trenutno piše knjigu u dva dela o svom životu pod nazivom Arnold. Knjiga će bez sumnje rasvetliti njegovo detinjstvo dok je odrastao u Austriji, pre nego što se preselio u Ameriku i postao filmska senzacija u Holivudu, a vrlo je verovatno da će se takođe baviti njegovim političkim životom dok je bio republikanski guverner Kalifornije od 2003. do 2011. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.