Švajcarski nož

Izvor: Domino Magazin, 03.Dec.2010, 05:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski nož

Drvena serija idealna za muškarčine i one druge

Ono što je karmin za devojke, to je Victorinox Švajcarski nož za dečake. Bilo da ste pravi avanturista koji za doručak sebi i svojoj ženki lovi u obližnjoj šumi, ili ste samo kancelarijski moljac koji mašta od kampovanju ispred solitera morate da imate svoj primerak.

Kada je već tako umesto obične crvene varijante koju ima svaki penzos na Novom Beogradu, nabacite ovu ograničenu seriju napravljenu od drveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Izgleda tako luksuzno, a možda će vam stvarno nekada spasiti život. Recimo kada vam se pokvari daljinski od TV-a pa je pitanje života ili smrti da li ćete moći da ga popravite i pogledate novu epizodu Farme.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.