Suze Hajdi Klum i Sofije Vergare obišle svet, a sve zbog ovog događaja FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 12:51

Suze Hajdi Klum i Sofije Vergare obišle svet, a sve zbog ovog događaja FOTO/VIDEO

Hajdi Klum i Sofija Vergara deo su žirija muzičkog programa "Amerika ima talenat", a nalet emocija, odnosno, plač ovih poznatih zvezda usledio je nakon priče dveju učesnica.

Dve mame - Holi Kembel i Kim Skedlok povezala je tragična sudbina. Holin preminuli sin bio je donor organa, odnosno, donor srca Kiminom najmlađem sinu, a one su svoju priču želele da podele u ovom muzičkom takmičenju.

Holi i Kim su se žiriju predstavile pesmom "For Good", a Sofija Vergara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Hajdi Klum, koje su jedne od članica žirija, nisu mogle da zadrže suze tokom njihovog preformansa.

Emotivna priča mama, ali i suze članica žirija obišle su svet, a društvene mreže preplavljene su video-materijalima tog trenutka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Suze Hajdi Klum i Sofije Vergare obišle svet, a sve zbog ovog događaja (FOTO/VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 10:15

Hajdi Klum i Sofija Vergara deo su žirija muzičkog programa “Amerika ima talenat”, a nalet emocija, odnosno, plač ovih poznatih zvezda usledio je nakon priče dveju učesnica. Holi i Kim su se žiriju predstavile pesmom “For Good”, a Sofija Vergara i Hajdi Klum, koje su članice žirija, nisu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.